Mitt navn er Kristin Amundsen. Jeg har to års gestaltcoach-utdanning, og har 25 års egenerfaring med psykodrama og annen coaching og samtaleterapi. Jeg har i tillegg ett års utdanning i psykodrama. Jeg er sertifisert Yin Yoga-lærer, og massasjeterapeut, og har i tillegg kurs i, og erfaring med, coaching og dybdepsykologisk terapi med både hest og hund. Jeg har også fullført kurs i Vitamin/Mineralterapi med håranalyse. Jeg driver i tillegg firmaet Oslo City And Nature Walks, som har spesialisert seg på guidede turer til fots i Oslos bykjerne og nære naturområder.  Jeg er også forfatter og skuespiller - og har jobbet mange år i Radioteatret og Programpresentasjonen i NRK.

Skogen og naturen har alltid vært svært viktige for meg, og jeg elsker den roen og indre kontakt som disse gir meg. Jeg har egenerfaring med det å slite psykisk, og har derfor stor medfølelse for andres livssituasjon. Empati, åpenhet, vennlighet og ydmykhet er nøkkelord i min virksomhet – samt aksept av egne følelser, og av levd liv. Vi mennesker er alle forskjellige, og likevel så like, med de samme grunnleggende behovene.

Jeg ønsker å hjelpe deg til å få det bedre med deg selv, og til å komme i kontakt med kjernen i deg. Og jeg vil være din støtte til å komme styrket igjennom det du møter på din livsvei.

Jeg tilbyr i tillegg til terapi og coaching i naturen; terapi/coaching med hest og hund, vennlig berøring/intuitiv massasje, yin yoga-terapi, og helsecoaching.