Yin Yoga-terapi

Yin Yoga-terapi

Yin Yoga er en svært meditativ og rolig form for yoga, som dreier seg om å styrke kroppens bindevev gjennom lett strekk av vevet. I praksis søker vi derfor aldri å strekke mer enn 70 prosent av egenfølt maksgrense. Dette gir en fantastisk mulighet til å bli kjent med ditt forhold til egne grenser på ulike plan. Er du et menneske som gjerne forstrekker deg, som hele tiden ønsker å yte maks, og ikke lytter når kroppen sier at nok er nok? Og kjenner du hvor dine grenser går? Eller er du redd for å nærme deg grensen, og holder deg selv tilbake, i frykt for det ukjente? Og hva skjer når du begynner å utfordre dine vante mønstre?

Gjennom Yin Yoga-terapi får du mulighet til å bli kjent med ditt eget indre, og din egen kropp, på en spennende og annerledes måte. Det sitter mye motstand og følelser i kroppens bindevev, og gjennom rolige øvelser og strekk, vil du bli bedre kjent med din kropp og psyke samtidig.

Da vi trenger noe gulvplass for å dykke ned i denne terapiformen, tilbyr jeg dette hjemme hos meg på Hosle i Bærum. Yin Yoga-terapi kan med fordel kombineres med vennlig berøring/intuitiv massasje.